Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Reconstructie

Onze bijdrage

CAH Infra heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de herinrichting van de openbare ruimte en het voorbereiden van de reconstructie van bijvoorbeeld wegen. Dit is voor zowel grote als kleinschalige reconstructie.

Als adviesbureau onderzoeken, begeleiden en verzorgen wij de voorbereiding van projecten. Wij brengen de mogelijkheden helder en overzichtelijk in kaart. Hierdoor verloopt de voorbereiding, uitvoering en beheer van het project zo optimaal mogelijk.

Wij kunnen u vanaf de aanbestedingsprocedure tot en met de uitvoeringsfase van dienst zijn. Dit is mogelijk via directievoering en toezicht als via een geïntegreerd contract waarbij verschillende partijen zijn betrokken. Wij kunnen u uiteraard ook adviseren en ondersteunen.

Projecten waar expertise is toegepast

Reconstructie Rijnstraat en omstreken

Bekijk project

Verbindingsweg BAVO, Noordwijkerhout

Bekijk project

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren