Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze Expertise

Adviesbureau CAH-Infra wil hét verschil maken voor de opdrachtgever. Daarom hebben wij de kernpunten benoemd waarin wij als adviesbureau ongetwijfeld de expert in zijn.

EXPERTISE

Ontwerp

 

Reconstructie

Bestaande wegen dienen vervangen en veranderd te worden. Dit vraagt om creatieve ontwerpen, effectiviteit en duurzaamheid.

Lees verder

 

Sportvelden

Er worden hoge eisen gesteld aan het ontwerpen en aanleggen van sportvelden en sportaccommodaties. Wij bieden de juiste kennis en ervaring die nodig is bij de aanleg van sportvelden.

Lees verder

 

Recreatie

Het tot in detail ontwerpen van recreatievoorzieningen en gebieden staat centraal bij recreatie. Zowel ontwerp, ingenieurswerken als begeleiding van de realisatie is bij ons in goede handen.

Lees verder

 

Windparken

In 2050 moet alle gebruikte energie in Nederland uit duurzame bronnen komen. Om dit doel te behalen worden er steeds meer windparken gerealiseerd, wij helpen bij de realisatie van deze windparken door het ontwerp en technische aspecten samen te stellen.

Lees verder

 

Nieuwbouw

Er zijn steeds meer woningen nodig in Nederland, en er zal dus steeds meer worden gebouwd. Aandacht voor nieuwbouw is dus cruciaal. Onze belangrijkste doelstelling bij nieuwbouw is de optimale realisatie van het ontwerp van het project.

Lees verder

EXPERTISE

Contractvorming

 

Contractvorming en aanbesteding

Tijdens de contractvorming wordt bepaald welk contract voor het project zal worden gebruikt. Dit is dus een cruciaal onderdeel van een project, wij als CAH Infra zorgen ervoor dat het gehele proces optimaal verloopt.

Lees verder

EXPERTISE

Directievoering en Toezicht

 

Directievoering

Tijdens de uitvoering van een project dient er een aanspreekpunt te zijn voor de aannemers. Ook dienen de planning, financiën en afspraken bewaakt te worden. Dit noemen we directievoering. Als adviesbureau verzorgen wij deze taken.

Lees verder

 

Toezicht

Toezichthouden op de bouwplaats is cruciaal. De administratie, kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden dienen gewaarborgd en gecontroleerd te worden door de toezichthouder.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren