Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Surfool De Eemhof, Zeewolde

In opdracht van KB Sterkenburg is CAH-infra betrokken bij het ontwerp van het project Surfpool de Eemhof te Zeewolde. 

Aan het Eemmeer aan in de provincie Flevoland is het initiatief ontstaan om een surfpool te realiseren. De initiatiefnemers van Marina de Eemhof zijn fanatieke surfers en willen een stukje zee met perfecte golven naar het binnenland halen. Onder de naam We Want Waves zijn de initiatiefnemers bezig om de droom te verwezelijken.

Een surfpool is een ondiep bassin waarin kunstmatige golven worden geproduceerd. Ideaal om op te surfen en andere vormen van watersport op te beoefenen zoals bodyboarden, kayaking en suppen. De surfpool wordt zowel een wereldklasse surfspot als een ontspannen dagje uit voor iedereen die daar zin in heeft. De perfecte golven van een surfpool evenaren in kracht en vorm echte oceaangolven. In onze eigen Noordzee zijn de dagen met dit soort golven slechts op één hand te tellen. De golven zijn in hoogte, kracht en snelheid aan te passen zodat niet alleen de ervaren surfers aan de slag kunnen, maar zodat ook de beginners er veilig op kunnen leren surfen. 

 

Jaar realisatie:

2021

Opdrachtgever:

KB Sterkenburg

Locatie:

Zeewolde

Levering:

Nieuwbouw surfpool

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren