Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Weideveld, Bodegraven

In opdracht van gemeente Bodegraven-Reeuwijk is CAH-infra betrokken bij het ontwerp van het project Weideveld te Bodegraven. 

De woonwijk Weideveld is oostelijk gelegen in Bodegraven, parallel aan de Broekveldselaan, tussen de woonwijk Broekvelden en het Limespark. Weideveld is goed bereikbaar via de Broekveldselaan. Het plangebied ligt tussen het bedrijventerrein Groote Wetering en de spoorlijn Leiden-Utrecht, De Broekveldselaan en het agrarisch buitengebied van Bodegraven.

 

CAH-infra heeft in de afgelopen jaren de ontwikkelde woonvelden civieltechnisch nader uitgewerkt. Momenteel worden de laatste woonvelden in opdracht van de gemeente voorbereid.

Jaar realisatie:

2022

Opdrachtgever:

De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Locatie:

Bodegraven

Levering:

250 Nieuwbouw wooneenheden

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren