Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Infrastructureel ontwerp van A tot Z

Bij CAH Infra werken we met hart en ziel aan infrastructurele projecten. We zijn graag het gehele proces betrokken. Van eerste plannen tot en met de oplevering van uw project. We staan u bij met ontwerp en advies, maar ook met projectmanagement, contractvorming, aanbesteding, toezicht en directievoering. Net waar u behoefte aan heeft.

Sinds 2006 werken we met veel plezier voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en andere lokale overheden. Dat doen we vanuit Nootdorp, voor heel West-Nederland. Met een Hart voor civiele techniek en een groot oog voor kwaliteit en duurzame relaties.

Liever even persoonlijk in gesprek? Neem contact met ons op.

 

Projectmanagement & advies

Als projectmanager zijn we het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. We geven pro-actief advies, coördineren de werkzaamheden en bewaken de kosten, planning en kwaliteit.

Vanuit onze ruime ervaring kunt u natuurlijk breed bij ons terecht. We zijn u graag van dienst in iedere fase van het project: van eerste schetsen tot en met de nazorg na oplevering. Voor het gehele traject of specifieke technische uitdagingen, we staan graag voor u klaar.

Ontwerp & werkvoorbereiding

We zijn u graag van dienst met de gehele werkvoorbereiding. Onze specialiteit: het uitwerken van technische ontwerpen. Van schetsontwerp tot en met uitvoeringsontwerp, of net waar u behoefte aan heeft.

We kiezen voor een realistische en pragmatische benadering: ontwerpen moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook goed uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast vinden we kwaliteit, heldere communicatie en transparant werken erg belangrijk.

Naast het technisch ontwerp kunnen we ook de verdere voorbereiding van uw project oppakken. Denk bijvoorbeeld aan inventarisaties en landmetingen, begeleiden van vergunningstrajecten, communicatie met nutspartijen en begeleiding van burgerparticipaties (o.a. bewonersavonden).

   
   

  Contractvorming & aanbesteden

  Onze kracht ligt bij het opstellen van RAW bestekken en het begeleiden van UAV(-gc) contracten. Het RAW bestek is een belangrijke schakel in de vertaling van theorie naar praktijk. Bij het opstellen van deze bestekken profiteert u mee van onze ervaring in directievoering en toezicht. 

  Naast RAW bestekken begeleiden we ook UAV(-gc) trajecten voor  aannemers. We werken trekken graag met u op als partner en kunnen o.a. verificatie en validatie van de klanteisen op overzichtelijke wijze voor u uitwerken.

  Opgestelde contracten zetten we graag voor u in de markt. Hierbij verzorgen we de aanbesteding van A tot Z, inclusief alle communicatie met de inschrijvende partijen. Daarnaast adviseren we u bij de gunning over de best passende aannemer voor uw project. 

  Directievoering & toezicht

  Tijdens de uitvoering houden we toezicht en voeren we directie op uw project. Technisch en procesmatig. Onze pro-actieve aanwezigheid houdt alle partijen scherp en maakt snel schakelen eenvoudig.

  In deze fase behartigen we uw belangen en bewaken we de kwaliteit, budgetten en opleveringstermijnen op basis van de contractstukken. We verzorgen de overdracht van de openbare ruimte naar de gemeente en ronden het opleverdossier af.  

   
   

  Voor grote én kleine projecten

  De afwisseling tussen grote en kleine projecten bevalt ons goed. Heeft u specifieke vraagstukken waar u hulp bij kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • 2D en 3D ontwerpwerk (schetsontwerp - uitvoeringsontwerp)
  • Raamwerkzaamheden en calculaties (SSK-ramingen)
  • Contractvorming (RAW-bestek)
  • V&G-plannen
  • EMVI-plannen en plannen van aanpak

  Ook mogelijk:

  • Landmeten, digitale terreinmeting (DTM) op basis van GPS/Lidar
  • Kleinschalige constructieberekeningen, geotechnische & hydraulische berekeningen
  • Begeleiding van aannemers met UAV(-gc) contracten

  Heeft u vragen of andere wensen?

  Natuurlijk zijn we graag van A tot Z betrokken bij uw project, maar we denken ook graag mee op specifieke vraagstukken - groot en klein. Neem gerust contact met ons op.

  U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion, toetsing en advisering. 

  Bel ons op 015 - 251 20 10 of mail naar info@cah-infra.nl. We komen snel bij u terug.

  Stuur ons een bericht

   
  Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren