Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Oude Tol, Reeuwijk

In opdracht van De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is CAH-infra betrokken bij het ontwerp, de directievoering en het toezicht voor het project Oude tol te Reeuwijk. 

 

Oude Tol is een uniek project in een waterrijk dorp waar nauwelijks nog nieuwbouw mogelijk is. Met de kwaliteit die alleen in een kleinschalig project gerealiseerd kan worden. Laat u verrassen door de rijke architectuur. Een divers aanbod in verschillende fases. Van duurzame havenwoningen tot exclusieve watervilla’s.
Hier parkeert u de boot net zo makkelijk als uw auto. Comfortabel en klaar om elk moment weg te varen. In combinatie met de directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen is het 365 dagen per jaar vakantie.

Jaar realisatie:

2022

Opdrachtgever:

De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Locatie:

Reeuwijk

Levering:

56 Nieuwbouw wooneenheden en kantoorruimtes

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren