Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

CAH Infra: Hart voor civiele techniek

Wij zijn een civieltechnisch advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Nootdorp. We zijn breed georiënteerd en werken met veel plezier voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en andere lokale overheden. De focus ligt op infrastructurele projecten in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). U kunt bij ons terecht voor schetsontwerp tot uitvoeringsontwerp, van basisraming tot aanbesteding en van start uitvoering tot en met de oplevering van uw project.

Bij CAH Infra draaien we al een tijdje mee. Misschien ken je ons nog onder de naam Civil at Hart - in 2006 opgericht door Ron Hart. Met bijna twintig jaar op de teller hebben we een mooi portfolio aan klanten, partners en projecten opgebouwd.

Sinds medio 2023 deelt Ron zijn directiepet met Willem Nieuwland. Willem kwam in 2015 als werkstudent bij ons binnen en is nooit meer vertrokken... Na het afronden van zijn opleiding groeide hij door tot projectleider en inmiddels heeft hij als directielid en mede-eigenaar grootse plannen voor de toekomst van CAH Infra.

Kwaliteit leveren en een goede relatie, daar staan we voor

"Wat ik belangrijk vind is dat we pro-actief doen wat nodig is. Alles voor het eindresultaat. Soms betekent dat dat we 's avonds tot laat op een bewonersavond aansluiten. Of vijf jaar na oplevering nog eens het archief in voor detailvragen over de tekeningen.
Aandacht, kwaliteit en flexibiliteit, daarmee bouwen we onze relaties"
--
Willem Nieuwland, directeur CAH Infra

Hart voor de regio

Vanuit Nootdorp bedienen we al 20 jaar heel West-Nederland. We weten hoe de hazen lopen: onze lijntjes met de gemeenten, ontwikkelaars, aannemers, partners, nutsbedrijven, waterschappen en andere relevante partijen zijn kort. Dat netwerk zetten we graag voor u in.

Hart voor civiele techniek

Over infra raken we nooit uitgepraat. Voor advies, even sparren of een second opinion kunt u altijd contact opnemen. We denken graag met u mee. 
En mochten we u niet van dienst kunnen zijn, dan wijzen we u graag de weg naar de juiste partij.

Hart voor de toekomst

Een betere, toekomstbestendige leefomgeving is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het veranderende klimaat biedt onze sector grote uitdagingen. Vanzelfsprekend zijn we begaan met de natuur. We adviseren u graag over realistische en effectieve klimaatadaptieve maatregelen. 

Alle aandacht voor duurzame relaties

Prettig en langdurig samenwerken vinden we heel belangrijk. We nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen voor korte lijnen, snel schakelen en transparant werken. Daar gaan we voor. U kunt op ons rekenen. 

Van A tot Z betrokken bij uw project

Als u dat wilt zijn we betrokken bij het gehele proces. Van de eerste plannen tot en met de oplevering van uw project. We staan u bij met ontwerp en advies, maar ook met projectmanagement, contractvorming, aanbesteding, toezicht en directievoering. Net waar u behoefte aan heeft.


Onze diensten

Altijd pragmatisch en resultaatgericht

Wat we ontwerpen moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook goed uitgevoerd kunnen worden. Daar zorgen we voor. Onze mensen zijn pragmatisch van aard en hebben oog voor detail. Ieder project krijgt de aandacht dat het verdient. Zodat we  er samen sterk werk van maken.


Portfolio

Ons team

Ron Hart

Directeur | Projectleider | Directievoerder

 ron@cah-infra.nl

(+31) 06 - 418 39 210

Willem Nieuwland

Directeur | Projectleider

willem@cah-infra.nl

(+31) 06 - 833 10 260

Marissa van den Berg

Office manager

marissa@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Tycho Straver

Toezichthouder

tycho@cah-infra.nl

(+31) 06 - 397 76 449

Elvir Koric

Senior ontwerper

elvir@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Ingeborg Efdée

Ontwerper | Junior werkvoorbereider

ingeborg@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Indah Hooghiemster

Ontwerper

indah@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Sanne Oord

Ontwerper

 sanne@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Niels Smit

Ontwerper

niels@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Bart van der Horst

Ontwerper

bart@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Aram Sheikho

Ontwerper

aram@cah-infra.nl

015 - 251 2010

Morris

Kantoorhond

Ben jij onze nieuwe projectleider?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten en eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de werkvoorbereider en de ontwerper.

Bekijk vacature

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider / bestekschrijver ga je zelfstandig aan de slag met projecten en ben je een belangrijke schakel in het proces van ontwerp tot en met aanbesteding. 

Bekijk vacature

Zoek jij een (afstudeer)stage?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten. Je krijgt bij ons de kans om praktijkervaring op te doen onder begeleiding van ervaren collega's.

Bekijk vacature

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren