Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Landgoed Wickevoort, Cruquius

In opdracht van AM Wonen is CAH-infra betrokken bij het de directievoering en het toezicht voor het project landgoed Wickevoort te Cruquius.

 

Het landgoed, liggend  aan de rand van de Haarlemmermeer tegen Heemstede aan,  biedt plaats aan zowel zorg-, woon- en onderwijsvoorzieningen van SEIN als aan een compleet nieuw woongebied inclusief voorzieningen voor Hoeve Wickevoort met moderne stadslandbouw en groene recreatie.

AM draagt de zorg voor de grondexploitatie en ontwikkeling van het gehele gebied met de ontwikkeling van een gemixte wijk met circa 420 koopwoningen voor particulieren. Eigen Haard neemt kavels af van AM voor de ontwikkeling en realisatie van 226 huurwoningen in de sociale sector. Belegger Bouwinvest neemt honderd woningen in de vrije sector huur af.

Jaar realisatie:

2023

Opdrachtgever:

AM Wonen

Locatie:

Cruquius

Levering:

746 Nieuwbouw Wooneenheden

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren