Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vacature: Werkvoorbereider / Bestekschrijver (32-40u, Nootdorp)

Brutosalaris € 3.500 - € 4.500 (obv fulltime)

✅ Je bent een werkvoorbereider of bestekschrijver met ervaring in de civieltechnische wereld

✅ Je werkt graag in de grond-, weg- en waterbouw (GWW)

✅ Je bent op zoek naar een fijn team waar je mooi werk mee kunt maken

3x ja? Lees dan zeker even door!

Als werkvoorbereider...

 • Je creëert overzicht in een grote hoeveelheid gegevens, je gaat in nauw overleg met de ontwerper(s) en je zet tekeningen om in bestekken
 • Je ondersteunt de projectleider en je bent een belangrijke schakel in het proces van ontwerp tot en met aanbesteding
 • Je organiseert en bent aanwezig bij overleggen met andere betrokkenen, zoals opdrachtgevers en nutspartijen
 • Je werkt aan het aanvragen en begeleiden van vergunningstrajecten
 • Je werkt aan het opstellen en controleren van ramingen en RAW-bestekken

Je gaat voor kwaliteit

Je hebt oog voor detail en vind het belangrijk om mooi werk te leveren. Je kiest voor een realistische en pragmatische benadering: ontwerpen moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook goed uitgevoerd kunnen worden. Natuurlijk krijg je van ons de tijd en ruimte om kwaliteit te leveren.

Je bent een belangrijke schakel in het proces

Je krijgt te maken met grote hoeveelheden eisen en wensen: aan jou om te onderzoeken of iedereen elkaar goed begrijpt. Je verifieert en valideert eisen vanuit de klant en andere betrokkenen en zo ben je een belangrijke schakel in het proces naar een geslaagd eindresultaat.

Over werken bij CAH Infra

Kwaliteit leveren, resultaatgericht werken, pro-actief handelen en samenwerken vinden we belangrijk. En daar krijg je natuurlijk alle ruimte voor. Je krijgt de vrijheid om je werk en het aansturen van anderen op je eigen manier aan te pakken. En omdat je verschillende soorten projecten zit er veel afwisseling in je werkzaamheden. Je komt terecht in een fijn team met enthousiaste en gedreven collega's, die graag samen wat moois maken.

Bij CAH Infra vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat we van jou verwachten

Je wil je blijven ontwikkelen

Je bent positief ingesteld en wil graag blijven groeien binnen dit vakgebied. Je hebt er ook plezier in om je teamgenoten te helpen groeien.

Je brengt ervaring mee

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider in GWW. Je hebt ervaring met het opstellen en controleren van RAW-bestekken en ramingen. 

HBO werk- en denkniveau 

Je hebt eerder op HBO- of WO-niveau gewerkt, je spreekt vloeiend Nederlands en je bent handig met Excel. Ervaring met AutoCAD en Civil 3D is een pré.

Wat we jou kunnen bieden

 • Een salaris dat past bij je ervaring (bruto € 3.500 - 4.500 obv fulltime)
 • We starten met een contract van 1 jaar. We gaan graag snel voor een vast contract.
 • 32-40 uur per week, flexibele uren (deels thuiswerken is prima)
 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek 
 • Aandacht, tijd en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We helpen je graag groeien in de richting die jouw aandacht heeft.
 • Een fijn kantoor met een eigen werkplek
 • Vergoeding voor sportschool abbonnement

Is deze vacature iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem even contact op met Willem Nieuwland: stuur een korte mail naar willem@cah-infra.nl of bel hem op 06 - 833 10 260, dan plannen we een kop koffie in. Een uitgebreide motivatie en cv is niet nodig.

Bekijk ook onze andere vacatures

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren