Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vacature: Ervaren projectleider (32-40u, Nootdorp)

Brutosalaris € 4.250 - € 5.000 (obv fulltime)

✅ Je bent een ervaren projectleider in de civieltechnische wereld

✅ Je werkt graag in de grond-, weg- en waterbouw (GWW)

✅ Je bent op zoek naar een fijn team waar je mooi werk mee kunt maken

3x ja? Lees dan zeker even door!

Als projectleider...

  • ... ben je verantwoordelijk voor aansturing, planning, ontwerp, oplevering en administratieve afhandeling van GWW-projecten
  • ... ben je het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, werkvoorbereiders en ontwerpers
  • ... zet je jouw ervaring en expertise in om ieder project naar een zo goed mogelijk resultaat te begeleiden

Jij hebt alles onder controle

Als projectleider heb jij de touwtjes stevig in handen. Je weet op ieder moment hoe de zaken ervoor staan, hoe de planning eruit ziet en met welke factoren je rekening moet houden. Alle betrokken partijen kunnen bij jou terecht voor een update.

Je begrijpt hoe je met mensen omgaat

Je bent communicatief sterk, je weet goed wie je klant is en hoe je hem of haar kunt adviseren. Ook het aansturen van een team is een belangrijk onderdeel van je functie. Je kunt je goed vinden in onze focus op kwaliteit, pragmatisch handelen en heldere communicatie.

Over werken bij CAH Infra

Kwaliteit leveren, resultaatgericht werken, pro-actief handelen en samenwerken vinden we belangrijk. En daar krijg je natuurlijk alle ruimte voor. Je krijgt de vrijheid om je werk en het aansturen van anderen op je eigen manier aan te pakken. En omdat je verschillende soorten projecten zit er veel afwisseling in je werkzaamheden. Je komt terecht in een fijn team met enthousiaste en gedreven collega's, die graag samen wat moois maken.

Bij CAH Infra vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat we van jou verwachten

Je wil je blijven ontwikkelen

Je bent positief ingesteld en wil graag blijven groeien binnen dit vakgebied. Je hebt er ook plezier in om je teamgenoten te helpen groeien.

Je brengt ervaring mee

Je hebt minimaal 2jr werkervaring als projectleider en minimaal 5jr ervaring in de civiele techniek. Je bent bekend met CROW, RAW en de UAV.

HBO werk- en denkniveau 

Je hebt eerder op HBO- of WO-niveau gewerkt, je functioneert goed in teamverband en je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat we jou kunnen bieden

  • Een salaris dat past bij je ervaring (bruto € 4.250 - 5.000 obv fulltime)
  • We starten met een contract van 1 jaar. We gaan graag snel voor een vast contract.
  • 32-40 uur per week, flexibele uren (deels thuiswerken is prima)
  • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
  • Aandacht, tijd en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We helpen je graag groeien in de richting die jouw aandacht heeft.
  • Een fijn kantoor met een eigen werkplek
  • Telefoon en laptop van de zaak, mobiliteitsvergoeding of auto, vergoeding voor sportschoolabonnement

Is deze vacature iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem even contact op met Willem Nieuwland: stuur een korte mail naar willem@cah-infra.nl of bel hem op 06 - 833 10 260, dan plannen we een kop koffie in. Een uitgebreide motivatie en cv is niet nodig.

Bekijk ook onze andere vacatures

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren