Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Het Gildehof, Nootdorp

 

Wat            :  Nieuwbouw 116 wooneenheden

Waar          : Nootdorp

Wanneer   :  Gerealiseerd in 2021

 

In opdracht van De Maese Woningen B.V. heeft CAH-infra het ontwerp en de directievoering en toezichthouding van het project Het Gildehof te Nootdorp uitgevoerd.

Aan de Kruisweg en aan de Burgemeester Winkellaan in Nootdorp, op de plek van bedrijfsbebouwing van Aweta en het voormalige koel- en vriesbedrijf Arctic, is het plan Het Gildehof ontwikkeld en gerealiseerd.


De architectuur van de woningen is “ambachtelijk” en heeft een typisch Nootdorpse uitstraling. Het Gildehof wordt een intieme woonbuurt met een variatie van woningtypen gelegen aan fraai aangelegde woonstraten met ruimte voor groen en voldoende aantal parkeerplaatsen. Het hart van de buurt wordt een prachtig groen hof, waar twee-onder-een kapwoningen omheen zijn gesitueerd.

Binnen het project is voor de groenstroken het concept 'green to color' toegepast. Hierdoor zijn er kleurige en onkruidarme opnbare groenvakken gecreërd

Opdrachtgever

De Mease Woningen B.V.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren